Podzim ve znamení krásy

Milé klientky a klienti,

jako každou sezónu, i na podzim pro vás máme připravené speciální akce a novinky, které pomohou vaší pokožce zářit i v chladnějších dnech.

Speciální podzimní nabídka: Microneedling

Omlaďte svou pleť s microneedlingem, procedurou, kterou si vaše pleť zamiluje. Ošetření začíná důkladným odlíčením pokožky, po kterém se do pleti zapracovává vysoce hydratační ampule dle aktuální potřeby vaší pleti. V dalším kroku přichází na řadu mikrojehličkování, kdy drobné jehličky rozrušují povrch pokožky, aby ji následně stimulovaly k rychlému hojení. Na závěr vás čeká relaxace s příjemnou zklidňující maskou, aplikace očního krému a liftingového hydratačního krému. Výsledkem je vypnutí pleti, hydratace pokožky a korekce drobných vrásek. Mikrovpichy se po patnácti minutách zcela zacelí, po hodině je pak můžete bez obav aplikovat make-up. Ošetření se dá provádět v oblasti obličeje, krku, dekoltu a hřbetů rukou.

Obvyklá cena: 1.500 Kč, do 10.10.2024 AKČNÍ CENA: 1.200 Kč

 

Nový balíček: Odstranění pigmentových skvrn a žilek

Pigmentové skvrny a popraskané žilky po létě? Je čas napravit škody, které slunce na pleti napáchalo. Do 30.9.2024 vám konzultaci k těmto zákrokům nebudeme účtovat, vyšetření před  odstraněním pigmentových skvrn a popraskaných žilek je v ceně zákroku.

 

Akce na depilaci bérců (holeň, lýtko)

Chceme, aby každá vaše návštěva u nás byla zážitkem plným péče a hýčkání, a proto jsme připravili jedinečnou akci, která v naší nabídce dosud nebyla. Pokud do konce roku podstoupíte nebo zakoupíte dárkový poukaz na depilaci bérců, garantujeme vám speciální cenu 3 500 Kč, místo obvyklých 4 800 Kč, a to i na druhé ošetření, které je vhodné podstoupit s odstupem cca 3-4 měsíců. Využijte této výjimečné příležitosti a užijte si dlouhotrvající hladkost za neodolatelnou cenu.

 

Nové telefonní číslo pro vaše pohodlí
Abyste nás mohli snadněji kontaktovat a objednat se na vaše oblíbené procedury, zavádíme nové mobilní číslo 733 197 373 vedle stávajícího 607 038 631.  Na zmeškané hovory se rádi ozveme zpět, stačí použít pouze jedno z uvedených, abychom u nepřijatých hovorů neměli duplicity. Prosíme tedy, chcete-li se objednat či se o něčem informovat, použijte jeden z výše uvedených kontaktů.

Nezapomeňte, že dárkové poukazy jsou stále k dispozici pro všechny naše služby – ideální dárek pro vaše blízké.

Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme vám krásný podzim plný relaxace a péče o sebe.